3 Kegiatan Summertime

3 Kegiatan Summertime

3 Kegiatan Summertime Fun ing Medford, Oregon

Hot

Friday, January 5, 2018

3 Kegiatan Summertime Fun ing Medford, Oregon

January 05, 2018 1

Nalika ora ana wektu sing ora becik kanggo nyorot dalan kanggo Medford, Oregon, pengunjung musim panas manawa nemokake kabeh kegiatan sing nyenengake. Apa sampeyan lelungan waé, nginep ing liburan romantis utawa njupuk liburan kulawarga, Medford wis cukup kanggo nawarake. Kanthi manéka macem-macem panedhaan panedhaan, panggonan pendidikan lan hiburan, Medford nduweni kabeh bahan-bahan sing perlu kanggo perjalanan sing nyenengake. Yen sampeyan bakal nggawe musim panas ing Medford, nimbang mriksa papan ing ngisor iki.

1. A Visit to the Vineyards DANCIN

Pelancong kanthi apresiasi kanggo anggur apik ora bakal kepengin ninggalake kesempatan kanggo ngunjungi Vineyards DANCIN. Dumunung ing Jacksonville, pacangan anggur iki minangka koleksi kebon anggur Pinot Noir lan Chardonnay sing entuk manfaat saka mikroklimat sing unik. Ora mung trip menyang kebon anggur nyedhiyani sampeyan kanthi kathah kesempatan ngicipi anggur, sampeyan uga bakal ngidini sampeyan kanggo ngisi serangkaian kesenengan kuliner ing restoran sing paling apik.

2. Tetep ing Kabupaten Rogue

Pelancong ing mburu motel ing Medford, Oregon ora perlu nggoleki luwih akeh tinimbang Kabupaten Rogue. Saliyane nglayani kamar-kamar lan suen-saren kanggo harga terjangkau, hotel sing dirayakake iki nduweni spa mewah lan salon, layanan kamar sing canggih lan macem-macem paket diskon. Kabupaten Rogue uga nduweni rong restoran sing unik. Yen sampeyan aran seneng nonton game karo burger lan bir sing sejuk, mung mudhun menyang Chadwick's Pub & Sports Bar. Utawa, yen mangan resmi apa sing sampeyan tindakake, bukak leladen ing The Grill Grill.

3. A Day at Medford Railroad Park

Penggemar olahraga lan wong-wong sing lelungan karo bocah-bocah cilik kudu mbayar neng Medford Railroad Park. Ndhuwur 11/2 "ril sepur uap lan ril model ukuran HO gedhe tenan, Medford Railroad Park sampurna kanggo bocah utawa diwasa kanthi kapentingan ing sepur. Bukak ing Minggu sing kapindho lan kaping papat saben sasi saka April nganti Oktober, taman nawakake gratis - sanadyan nampani sumbangan.

Kanthi kelimpahan cuaca sing apik lan kahanan lelungan sing nyenengake, musim panas minangka mangsa becik kanggo ngaso saka lingkungan saben dinten. Sapa sing nggoleki tujuan liburan musim panas sing sampurna kudu menehi pamikiran marang Medford, Oregon. Picturesque, terjangkau lan dikepengake kanggo nyenengake kanthi nyenengake, Medford manawa bisa gawe marem wisatawan panas sing paling apik.
Read More